De Taborkerk beschikt over een audio-, beamer- en camerasysteem.

Hieronder informatie wat de mogelijkheden zijn van deze installatie.

Audio-installatie
De audio-installatie heeft een standaard opstelling van drie vast opgestelde luidsprekers ondersteund door 2 actieve sub-woofers.
Er zijn twee spreekmicrofoons ter beschikking op het podium.
1x achter de tafel
1x achter de lezenaar
Een draadloze handmicrofoon inclusief microfoonstandaard op verzoek.
Het is mogelijk gebruik te maken van extra microfoons voor bijvoorbeeld het versterken van zang of een instrument.
Als bij het afscheid uitsluitend gebruik gemaakt wordt van geluid (MP3 of M4a) kunnen bestanden per email( evt. via wetransfer) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. verzonden worden.
Indien gewenst kan er een audio opname van de plechtigheid gemaakt worden.

Beamer
Het is mogelijk om een presentatie aan te leveren van foto’s, videofilms en muziek die via de beamer gepresenteerd kan worden. Dit kan alleen via een PowerPointpresentatie aangeleverd worden. De aangeleverde PowerPoint moet “kant en klaar” c.q. plug & play zijn. Dat wil zeggen dat de foto’s, muziek én film volledig ingevoegd zijn in één PowerPoint die presentatie gereed is.

De PowerPointpresentatie moet voor een goede presentatie aan de volgende eisen voldoen.

• Dia formaat 16:9;
  • Audio in MP3 of M4a;
  • Video en films in MP4;
  • Foto’s, audio én films dienen allen ingevoegd te zijn in de PowerPoint;
  • De PowerPointpresentatie dient “presentatie gereed” te zijn, d.w.z. “Plug & Play;
  • Een compleet beeld- en geluiddraaiboek van het afscheid waarin de sprekers, muziek volgorde en wat er vertoond moet worden zijn aangegeven. Dit kan in een Word bestand.

Er is een instructie (PowerPointpresentatie maken) beschikbaar welke standaard wordt toegezonden aan huurders.

Camera-installatie (Livestream)
Onze Camera-installatie bestaat uit drie camera’s die de uitvaart in beeld kunnen brengen.
Er kan gekozen worden om het live uit te zenden d.m.v. een Livestream via internet, of om lokaal een opname te maken.
Het is ook mogelijk de livestream voor een besloten kring uit te zenden.
Bij een Livestream wordt óók automatisch een opname gemaakt.
De livestream wordt uitgezonden op het kanaal van de Taborkerk

*Spotify
Als er geen MP3 muziekstukken voorhanden zijn om te integreren in de PowerPointpresentatie, is het mogelijk een link van Spotify Playlist, met de muziek volgorde conform het draaiboek, te sturen. Deze Spotify link kan in het Word draaiboek gezet worden.

**Tips
Een dierbare foto tonen
• bij binnenkomst van overledene met of zonder ondersteuning van muziek;
• als achtergrond bij een spreker;
• tijdens de uitgeleide van de overledene evt. gecombineerd met muziek.